ιατρική περιποίηση ποδιών

Γιατί θα έπρεπε να προτιμάτε την ιατρική περιποίηση ποδιών κι όχι το απλό πεντικιούρ;

Στο μυαλό όλων μας το πεντικιούρ είναι συνυφασμένο με την πολυτέλεια.

Οι περισσότεροι το θεωρούν μια διαδικασία που τους ηρεμεί και τους φτιάχνει τη διάθεση.

Αρκετές φορές όμως μπορεί να καταλήξει μια διαδικασία που θα προκαλέσει περαιτέρω ταλαιπωρία λόγω πιθανών λοιμώξεων και κακών τεχνικών περιποίησης.

Αξίζει το ρίσκο να χάσετε χρόνο χρήμα και την ευρωστία τον κάτω άκρων σας, επιλέγοντας μια κλασική διαδικασία πεντικιούρ από τις εκατοντάδες που κυκλοφορούν;

Η ιατρική περιποίηση είναι η ασφαλέστερη επιλογή για τη φροντίδα των κάτω άκρων σας.

Κάτω από την ιατρική επίβλεψη ενός εξειδικευμένου ιατρού, η άριστα εκπαιδευμένη τεχνικός περιποίησης θα φροντίσει την υγεία των ποδιών σας, χωρίς να διατρέχετε τον υψηλό κίνδυνο λοιμώξεων για τις οποίες το κλασικό πεντικιούρ ενοχοποιείται. Όλα τα εργαλεία μας είναι αποστειρωμένα σε ειδικούς ιατρικούς κλιβάνους ίδιους με αυτούς που χρησιμοποιούνται για τις χειρουργικές επεμβάσεις . Φυσικά, για κάθε άτομο που έρχεται για περιποίηση χρησιμοποιείται διαφορετικό σετ εργαλείων.

Όλα τα παραπάνω αναδεικνύουν την ιατρική περιποίηση τον αποτελεσματικότερο και πιο ασφαλή τρόπο να φροντίσετε τα πόδια σας.

Επιπλέον ακριβώς επειδή τα πόδια σας αντιμετωπίζονται από ειδικό, λαμβάνετε την αρτιότερη περιποίηση των υποκείμενων προβλημάτων των ποδιών σας έχοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία αρχόμενα προβλήματα να εντοπιστούν εν τη γενέσει τους και να αντιμετωπιστούν έγκαιρα από ειδικό, σύμφωνα με τα νεώτερα, παγκοσμίως εφαρμοσμένα, ιατρικά δεδομένα. (πχ: μια αρχόμενη μυκητίαση των δακτύλων σας ή όψη και υφή δέρματος που φανερώνει κακή κυκλοφορία).

Για  άτομα με χρόνια προβλήματα υγείας όπως ο διαβήτης η ιατρική περιποίηση ποδιών αποτελεί απαραίτητη διαδικασία, που λύνει αλλά και προλαμβάνει σημαντικά προβλήματα.

Όμως είναι η καλύτερη επιλογή και για εσάς που απλά θέλετε να απολαύσετε μια ασφαλή, αποστειρωμένη και εξειδικευμένη περιποίηση των κάτω άκρων σας, φροντίζοντας τον εαυτό σας χωρίς κανένα ρίσκο!

Απολαύστε την ανακούφιση του πεντικιούρ… με απόλυτη ασφάλεια!